Kan vanlige mennesker investere i Bitcoin? 

Kan vanlige mennesker investere i Bitcoin? 

Bitcoin er en kryptovaluta som har hatt en helt eventyrlig utvikling. Bitcoin er gått fra å bli oppfattet som en valuta for kriminelle og hackere, til å bli akseptert som betalingsmiddel i mange nettbutikker. Det er blitt så utbredt som fenomen at flere og flere vanlige forbrukere har begynt å investere i Bitcoins eller bruke det som betalingsmiddel. 

Hvordan investere i Bitcoins? 

Bitcoins er en elektronisk valuta som ikke styres eller reguleres av noe pengeinstitutt eller sentralbank. Bitcoins finnes altså ikke fysisk, men er datafiler som kan kjøpes eller vinnes og lastes ned til en virtuell lommebok. Det er med andre ord ingen som eier Bitcoin. Dette gjør at verdien på Bitcoin i stor grad bestemmes av hypen og markedet, altså hva man er villig til å betale. Det kan på mange måter sammenlignes med boligmarkedet, hvor etterspørsel bestemmer prisen.

Man investerer i Bitcoins ved å kjøpe og selge valuta. Det finnes verktøy som kan hjelpe deg med enkelt å investere. Det er alltid lurt å lese anmeldelser nøye før man velger et verktøy som automatisk kan investere Bitcoin. Her kan du for eksempel lese en grundig anmeldelse av investeringsvertkøyet Bitcoin Billionaire.

Dette kan være en god hjelp for folk som ikke har satt seg inn i hvordan Bitcoin fungerer eller som ikke har tid til det, men gjerne vil gjøre en god investering. Investeringer er aldri sikret profitt, og derfor skal man alltid huske ikke å investere mer enn man potensielt sett har råd til å miste. 

Hvordan kan man skaffe seg Bitcoin? 

Det er dog flere måter å skaffe seg kryptovaluta og Bitcoins på. Man kan enten kjøpe dem gjennom en forhandler, eller vinne dem gratis. Det er selvfølgelig mer tidkrevende å vinne nok Bitcoin til å investere, enn det er å kjøpe dem. Det er flere mobilspil og onlinespill som utlover Bitcoins som premie, og mange nettsider som gir verdi i form av bitcoins i stedet for rabatt. 

 

Related Post

Lær mer om refinansiering

Lær mer om refinansiering

Å refinansiere betyr i bunn og grunn å kvitte seg med et sub-optimalt lån eller finansiell ordning, og få noe…

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *