Alt du må vite om E-sigaretter

Alt du må vite om E-sigaretter

E-sigaretter er elektriske sigaretter som fordamper vann istedenfor å forbrenne tobakk, noe som gjør at det er et mye sunnere alternativ enn vanlige sigaretter. Dette er et produkt som mange velger å bruke som en måte å slutte med vanlig tobakksrøyking, og med god grunn. Det har nemlig vist seg å være svært effektivt.

Ikke bare er elektroniske sigaretter veldig mye sunnere, man kan også få de med smak på kjøpet, slik at det minner mest mulig om tobakksrøyking uten at man får i seg alle de skadelige stoffene. Det vil ikke dermed si at elektroniske sigaretter er helt frie for det farlige stoffet nikotin.

Når man forsøker å slutte å røyke er det vanlig å trappe ned på antall sigaretter man røyker om dagen. Med elektroniske sigaretter derimot kan man velge hvor stor dose med nikotin man ønsker å fylle sin sigarett med. Dette gjør det mye enklere å trappe ned og holde kontroll på tilførselen av nikotin til kroppen.

De fleste som røyker vet at det er nikotin som er det avhengighetsskapende stoffet i sigaretter, samtidig som det er svært farlig for hjerte- og karsystem i kroppen. Hos Xsmoke kan man for eksempel velge dosering av nikotin selv, hver gang man kjøper påfylling til sin elektroniske sigarett.

Dette gjør det veldig mye enklere for deg som prøver å slutte med røyking å nå målet ditt. På denne måten får man mulighet til å trappe ned på en enkel måte uten at det går utover hvor mye man velger å røyke om dagen, og man kan derfor holde fast ved disse vanene.

Xsmoke tilbyr også ulike smaker man kan kjøpe til sine elektroniske sigaretter. Man kan derfor enten velge å gå for den vanlige sigarettsmaken eller noe litt mer spennende som for eksempel jordbærsmak. Ved å ha ulike smaker å velge mellom vil det bli mye enklere for deg å slutte.

Gjennom å røyke elektroniske sigaretter sparer man også penger sammenlignet med å røyke vanlige tobakksigaretter. Man trenger ikke å gå i butikken hver dag for å kjøpe en ny pakke med sigaretter, man kan bare klikke hjem den påfyllingen man har behov for, samtidig som de varer mye lenger enn en pakke med sigaretter.

Hos Xsmoke har man mulighet til å kjøpe påfylling ved behov eller å kjøpe månedspakker, slik at man har for en stund. Man får også med lader til batteriet som driver den elektroniske sigaretten. Man lader den bare rett og slett opp når den er tom, uten at man behøver å kjøpe nytt hver gang. Det er altså mange klare fordeler med å bruke elektroniske sigaretter, både helsemessige og i forhold til penger.

Related Post