Best i test mobilabonnement

Best i test mobilabonnement

Det er mange tester av forskjellige mobilabonnement og når man skal vurdere de forskjellige testene er det viktig å se på sitt eget bruksmønster, altså hvordan man bruker mobilen sin. Det er utrolig store forskjeller blant folk hvordan man benytter seg av sin mobiltelefon og abonnement. Noen bruker store mengder data både på mobilen og gjennom bruk av nettbrett og behøver kanskje et tvillingkort til databruk mens andre bruker abonnementet sitt utelukkende til å ringe i arbeid eller til venner og bekjente.

skrevet av: mobilabonnementtesten.com

Best i test mobilabonnement – hva er Norges billigste mobilabonnement

Når man har funnet ut av sitt bruksmønster kan det være greit å undersøke om testene er rene pristester eller om de han tatt i betraktning andre faktorer som kan spille inn som for eksempel dekningsområde eller abonnement med spesielle vilkår som for eksempel ungdomsabonnement og så videre. Det hjelper lite å ha et knallbillig best i test mobilabonnement om man bor litt vanskelig til og derfor ikke kan velge helt fritt og samtidig kan det være penger å spare om man har muligheten til å benytte seg av spesialabonnement som er rettet mot spesielle kundegrupper eller forskjellige kampanjer.

Andre ting som man også kan ha i bakhodet er at ofte tar ikke testene hensyn til for eksempel datahastighet og bruk i utlandet. Vet man at man reiser mye og bruker telefonen mens man reiser utenlands så burde man finne informasjon om dette spesifikt. På utenlandsbruk er det meget store forskjeller så her er det absolutt penger å spare på å velge rett. Det er også mange som skiller på det store utland og bruk innen norden, noe som kan ha mye å si om man regelmessig pendler for til våre naboland av forskjellige årsaker. I tillegg til Norden er det også maksimalpris på hva mobilbruk kan koste innen eu/eøs, så man må også se på om man reiser utenom disse områdene da det er enorme prisforskjeller. Datahastigheten er også noe som såklart spiller stor rolle om man bruker data mye og kanskje på flere enheter. Mange abonnement har en begrensning på hvor mye hurtig databruk man kan benytte seg av månedlig så det er en viktig faktor å ta i vurdering blant de som bruker data på mobilen mye.

Testene tar mange ganger heller ikke hensyn til familieabonnement. Dersom man vet at man i hovedsak bruker mobilen til å ringe til familiemedlemmer så er dette noe man må tenke på. Mange abonnement har fri familie og dersom man er en familie på 4 personer som alle har forskjellige mobilabonnement kan man muligens spare mye på tenke spesifikt på dette når man velger abonnement.

Billigst er ikke alltid best

Det er mange som fokuserer i stor grad på pris på spesifikke tjenester men ender opp med å få seg en overraskelse når regninga kommer. Derfor er det viktig at man før man vurderer på bakgrunn av hvilket best i test mobilabonnement man skal velge at man ser på alle de forskjellige variablene som er viktige for å vite hvilket abonnement som best for akkurat deg som mobilbruker.

Related Post

Tips til årets bilferie

Det er deilig å planlegge ferie. Mange ganger er det planleggingen av årets eventyr som får deg gjennom de kalde,…