Bilferie i Nord Norge

Bilferie i Nord Norge

9 ut av 10 nordmenn oppgir at de vil tilbringe sommerferien 2020, i Norge. Mange av dem vil bruke bilen til å komme rundt i det langstrakte land. Hvis du er en av mange som skal på bilferie i sommer, så kan du få inspirasjon til hvor du skal reise her. 

Hvor skal jeg reise?

Heldigvis bor vi i et av verdens vakreste land, med naturopplevelser ut over det sedvanlige. Sommeren 2020 bør derfor stå i naturens tegn, og være den sommeren hvor du lærte ditt eget land bedre å kjenne. Det er mange fantastisk reisemål, og også mange muligheter for å overnatte i den frie natur. Du kan selvfølgelig velge å reise på sykkelferie, eller vandre rundt på Hardangervidda i dagevis, men en bilferie er også en fin måte å komme rundt i landet på. Når du kjører bil, så er du fri til å kjøre der hvor du vil, du har derfor mulighet til å planlegge litt underveis på ferien. Hvis du har pakket teltet med i bagasjerommet, så kan du i prinsippet overnatte der som du får lyst. Hvis du skal ha små barn med i bilen, så kan det være en god ide at du planlegger noen aktiviteter til de lange kjøreturene, samt at du legger inn flere små pauser underveis. En ispause er alltid et hit! Fort å få noen store naturopplevelser, kan du reise til Hardanger, og kjøre rundt mellom fjord og fjell. Du kan også, som så mange andre, ta bilen med til Nord Norge.

Hold deg oppdatert i ferien

I Nord Norge finner du storslåtte naturopplevelser, så hvis du ennå ikke har sett denne landsdelen, så er sommeren 2020 en opplagt mulighet. Hvis du synes det er en lang kjøretur, så kan du jo velge å kjøre den ene veien, og ta båten hjem igjen. Et sted som alle burde besøke i løpet av livet, er Lofoten. Lofoten er et yndet turistmål, og overstrømmes hvert år av turister fra hele verden. Denne sommeren vil sannsynligvis hovedparten av de besøkende, snakke norsk. Det er utrolig viktig at vi alle sammen holder oss oppdatert på seneste nytt denne sommeren. Hvis du skal nordpå, så er den beste måten å følge med i nyhetene Ranaposten. Lokale medier er den beste kilde til informasjon, fordi der er du sikker på at du finner nyheter som har den nødvendige relevans.

Husk å kjøre forsiktig, og pakk bilen forsvarlig. Her kan du finne gode råd til hvordan du pakker bilen, så både du og bilen er klar for ferie.

Related Post