Billig lån uten sikkerhet

Billig lån uten sikkerhet

Takket være et sterkt konkurransepreget lånemarked er det nå gode muligheter for å kunne få innvilget billig lån uten sikkerhet. Det er nå svært mange som tilbyr billige lån som man søker på online og kan få svar meget hurtig. Søknadsprosessen er enkel hvor man først fyller ut et søknadsskjema som inneholder basisinformasjon om søkeren, som personnummer, lånebeløp, låneperiode, inntekt og liknende. Deretter må søkeren gjennom en kredittvurdering og ut ifra dette kommer utlåner raskt frem til et svar. Ved innvilgelse av lånet så fyller man ut mer utfyllende lånepapirer og i mange tilfeller kan man benytte seg av sin bank ID til å signere på låneavtalen slik at det hele kan gå meget hurtig.

Et mikrolån, eller sms lån som det ofte også kalles er noe av det raskeste og og billigste lånet man kan få om man kun behøver en liten sum. Mikrolån går opp til 5000 kroner og er ofte gebyrfritt og rentefritt om man innfrir lånet innen tidsfristen. Går man over forfallstiden er dog disse lånene ofte svært dyre, så skal man ta opp et mikrolån må man være sikker på at man kan innfri det innen gitt forfallstid, dette er ofte 1 eller 2 mnd.

Andre billige lån uten sikkerhet er noe som kalles smålån som i grunn er et normalt forbrukslån men har bedre vilkår ofte på grunn av lite lånebeløp eller at man tar opp et helt vanlig forbrukslån. Det er nå svært mange billige forbrukslån med gunstige vilkår og rentenivå. For å kunne få flere lånetilbud å velge i mellom er det mange som benytter seg av en låneformidler som innhenter tilbud fra flere banker eller utlånere og deretter presenterer dette for deg og kan komme med råd om hvilket lån som passer best for ditt lånebehov med tanke på for eksempel vilkår og nedbetalingstid. Om man går gjennom en låneformidler oppgir man enkelt og greit den samme informasjonen som nevnt ovenfor og formidleren bruker da denne informasjonen til å innhente lånetilbud. I jungelen av lånetilbud og utlånere så kan man faktisk spare endel kroner på å gjøre det på denne måten.

Er man derimot vel bevandret i økonomi så er det uansett et godt råd å innhente flere lånetilbud og kanskje sette utlånerene opp mot hverandre. Man kan ofte forhandle seg frem til litt ekstra fordeler om man viser at man har satt seg inn i betingelsene og vilkårene i lånetilbudet og spør spesifikt om det er enkelte ting man justere på, kanskje man kan få avdragsfrie måneder eller andre småjusteringer. Nå er det slik at tilbudene ofte allerede er så langt ned som man kommer men det er alltids lov å gi det forsøk. Når man leter etter et billig lån uten sikkerhet er også viktig å være sikker på at man tar opp lån hos en seriøs aktør så det er et godt råd og i tillegg til å se på vilkårene at man undersøker om det er andre kunder som har delt erfaringer om den aktuelle utlåneren. Ut ifra andres erfaringer kan man finne ut mye.

Related Post

Tips til årets bilferie

Det er deilig å planlegge ferie. Mange ganger er det planleggingen av årets eventyr som får deg gjennom de kalde,…