Byggevarehus med egen julekalender

Byggevarehus med egen julekalender

Det kimer i klokker nå til julekveld. Bauhaus gir deg din egen julekalender med en ny luke helt fra til 24. desember. Men du må gå inn på nettsiden deres. Det du finner bak lukene skal egentlig være en hemmelighet, men det er faktisk ingen hemmelighet at lukene skjuler tilbud. Det er ikke uten grunn at de ligger i julekalenderen, fordi prisene du finner er nesten for gode til å være sanne. Her finner du varer helt ned til 80% rabatt. Så kanskje du skal legge handleturen til Bauhaus byggevarehus. Eller rett og slett bare bestille hjemmefra sofaen. Jeg er sikker på at gubben vil sette stor pris på en bajonett- sag med 800W effekt og med tagger som tåler å skjære i metall. Det vil lette hagearbeidet for mannen din, som du uansett utplasserer i hagen når den tiden kommer. Eller hva med juledekorasjoner i hjerte og stjerneformasjoner, til gave for henne eller en nær slektning.

Vil ikke du dra, kan byggevarehuset komme til deg

Det er ikke alle som har Bauhaus byggevarehus rett utenfor stuedøra. Det finnes to av dem i Norge, og de er plassert i nærheten av Oslo. Dette medfører rask transport fra kontinentet, og utlevering til majoriteten av befolkningen i landet. For øvrig er det en strategisk god plan, for dersom Bauhaus videre for stor suksess, kan de sakte men sikkert utvide til fleste deler av landet. Det er vel mer et spørsmål om når. Det vil ikke være utenkelig å se for seg et varehus også i de midtre deler av landet. Enn så lenge kan du surfe litt på hjemmesiden deres, bare for å få et lite inntrykk av deres profesjonalitet og brede utvalg. Her finner man skreddersydde løsninger som de fleste kan finne sin egen stil med. Selv om skreddersydd design betyr at en liten gruppe mennesker ha sittet å komponert et utvalg av varer for deg, vil man likevel bli forbauset over hvor mye Bauhaus tilbyr dem som bygger og restaurerer hus og hytter. Alt fra ytterpaneler, til peiser og innredning til ulike rom finner man her. Det beste av alt er at Bauhaus ordner med transporten dersom ikke du kan. Eller du kan hente varene ferdig pakket til avtalt tid. Er du sikker på hva du skal ha, kan du prøve byggevarehusets egen ”drive-in”, der du bare kjører bilen rett inn, laster opp bilen og før du kjører avgårde igjen, husk å betale etter at rabattene er trukket ifra. Og er det et verktøy du ikke selv har, låner Bauhaus dette ut til deg uten problem.

Byggevarehus på vei i full fart

Så det er ingen tvil om at Bauhaus har tenkt gjennom sine saker. Du får her en totalleverandør av alt du trenger til å starte opp oppussing eller nybygg. Ingen problemer med det. Alle aspekter er ivaretatt, og er det noe som helst tvil, får du kontant og god rådgivning. Ta en telefon eller stikk innom. Verre er det ikke. Bauhaus er stolte av å levere varene for deg som du bruker på ditt hjem.

Besøk Siden: www.bauhaus.no

Related Post