Elsa Kjole

Elsa Kjole

Snødronningen Elsa i fra Disneys Frost filmer er uten tvil en av de mest populære karakterene i filmene og mange små prinsesser ønsker å kle seg i samme fantastiske eventyrantrekk som henne og nå er dette fullt mulig, samtidig som man kan få kjolen enkelt og greit rett hjem med posten.

Frost

Frost er en animert Disneyfilm som kom i 2013 og har raskt blitt en storsuksess for Disney. Filmen er delvis en musikal og har vunnet både Golden Globe og Oscar priser. Frost er basert på eventyret Snedronningen av Hans Christian Andersen. Filmen handler om en prinsesse som reiser ut i snøverdenen sammen med sitt trofaste reisefølge for å finne snødronningen som med overnaturlige krefter uheldigvis har skapt en evig vinter. Formålet er å få snødronningen til å la sommeren komme tilbake. Den Norske utgaven av filmen har norsk tale som så mange andre animerte Disneyfilmer og dersom man ikke har sett den er det så absolutt en trivelig film å se.

Elsa kjolen er designet ut ifra animasjonsfilmen og med lekker farge og nydelig stoff så vil man virkelig kunne kle seg som en ekte snødronning og bli lagt merke til på en positiv måte. Det er jo mange små jenters drøm å komme til barnebursdagen eller festen i barnehagen og se ut som en disneyprinsesse eller dronning og med Elsa kjolen kan dette nå med enkelhet bli virkelighet.

Forskjellige Frost klær og annet

Som med mange filmer og liknende som blir populære så blir det også laget mange forskjellige produkter med dette som tema. Av forskjellige Frost artikler kan man finne et godt utvalg forskjellige klær som gensere og liknende med forskjellige motiv fra filmen. Noe annet som er svært populært er Frost sengetøy, mange små dronninger og prinsesser ønsker seg dette og det er ypperlige gaver til bursdag eller liknende.

Det er enkelte plagg og sengetøy som passer for gutter men det er ikke å legge skjul på at Frost så absolutt er mest poplært blant jentene. Med eventyrlige farger og mye magi så er det lett å forstå hvorfor dette temaet appellerer spesielt til jentene. Selve filmen er dog populær både blant gutter og jenter og til og med voksne synes dette er en fin film. Artikler fra filmen egner seg utmerket som gaver og ettersom Frost allerede er en klassiker så vil disse produktene være aktuelle i lang tid fremover og vil kunne brukes ved flere anledninger.

Bruke nettbutikken

Nettbutikken er enkel og trygg og bruke, produktene man ønsker legger man i handlekurven og når man er fornøyd så følger man enkle betalingsinstruksjoner. Dine økonomiske opplysninger og transaksjoner blir sikkert behandlet og sendt med avanserte krypteringsløsninger uansett om man velger å betale med kredittkort eller andre betalingsløsninger. Når man har betalt produktene vil man motta en ordrebekreftelse på epost, da sjekker man at alle opplysninger er korrekte og dersom alt er iorden kan man sette seg ned i godstolen og det vil kun gå et par virkedager før man får produktene i posten.