En PC for eldre

En PC for eldre

Den som begynner å dra litt på årene har ofte vanskelig for å venne seg til nye ting. Ettersom mange blir eldre mister de også lysten til å lære nye ting, og holder seg gjerne til det gamle og vante.

Vanligvis så er dette greit, og det aksepteres at mye av eventyrlysten er borte. Men når det kommer til datamaskiner, så kan det lønne seg å ta steget, å skaffe seg en hjemme-PC, som man faktisk selv kan betjene – Du kan finne dem på www.dukapc.no/produkter/baerbar/. Det gir selvstendighet og muligheten til å hjelpe seg selv på et godt vis.

Duka er en skreddersydd pensjonist-PC

Duka er en skreddersydd pensjonist-PC som hjelper deg med å ta steget inn i den digitale verden, slik at alle kan delta og være med på å nyte fruktene av denne teknologiske revolusjonen. Med Duka får du hjelp og veiledning hele veien. Mykvaren, det vil si programmene på den bærbare datamaskinen fra Duka, kan fjernstyres fra hjelpesentret til Duka, slik at du alltid vil kunne få hjelp om det er noe du lurer på. Samtidig finnes det et eget telefonnummer som kan ringes når det skulle være, om du trenger forklaringer, hjelp eller veiledning.

Fordelene ved å velge en bærbar datamaskin

Det finnes mange fordeler forbundet med å velge en bærbar datamaskin. En bærbar datamaskin er på størrelsen med en stor bok, og den veier kun noen få kilo, slik at du kan ta den med deg, eller sette den vekk når du ikke bruker den. Den dominerer ikke hele stua, på samme måte som en TV-skjerm, om du ikke skulle ønske det. Den vil også virke hvor som helst. Du kan ta den med deg på reiser, eller på besøk til andre, om det skulle trengs.

Praktiske fordeler med databruk i seg selv

Man skal selvfølgelig ikke velge en bærbar datamaskin, bare fordi det er enkelt å stue den vekk. Det hører med til historien at datamaskiner er meget nyttige verktøy, både når det kommer til bestilling av varer, reservering og bestilling av billetter, eller for å gjennomføre bank-handlinger. Når man lærer seg å bruke en PC, er dette ting som man også lærer seg å gjøre på egen hånd. Det betyr mindre slitsom flying fra sted til sted, og et enklere liv. Dertil har man muligheten til å lese avisen på maskinen, man kan se TV-program, eller holde kontakten med venner og familie på en nye og integrerende måte. Man kan telefonere gratis, eller sende e-post uten videre omkostninger.