Fordeler med et kontorfellesskap

Fordeler med et kontorfellesskap

Mange som driver små bedrifter er ikke klar over at det kan være mange fordeler knyttet til å være en del av et kontorfellesskap. Da menes ikke kontorfelleskap innad i bedriften med på tvers av mange forskjellige selskaper. Det er ofte kontorfelleskap som har tilhold i næringsparker hvor man på et relativt lite område kan inkludere et stort mangfold av selskaper som kan være både potensielle samarbeidspartnere og kunder for firmaet. Samtidig med dette er det også mange andre sosiale og økonomiske fordeler knyttet til å være medlem i et kontorfellesskap.

Hva kan være inkludert i et kontorfellesskap

Å være medlem i et kontorfellesskap gir som regel bedriften tilgang til mange fordeler og tilbud. I tillegg til å ha lokaler som man ofte kan skreddersy etter egne behov så får man tilgang til delt internettoppkobling, møte og konferanselokaler, kurslokaler, mange gir tilgang til kjøretøy som bil eller elbil, parkering av egne biler, tilgang til forskjellige fasiliteter som kantine, treningsrom, svømmebasseng og fellesarearealer hvor man kan være sosial. Man har også endel kontorfellesskap som har sentralbordtjeneste som deles av mange leietagere og dermed besparende og profesjonellt for bedriften.

Fordeler med et kontorfellesskap

I tillegg til ovennevnte soleklare fordeler så er det andre fordeler også knyttet til å være i et kontorfellesskap. Om man er en liten bedrift kanskje til og med enkeltmannsforetak så vil det virke mer profesjonellt å kunne møte sine kunder i skikkelig kontormiljø fremfor å møte kundene sine på tilfeldige innleide lokaler. Når man er medlem i et kontorfellesskap så vil man kunne være mer selvsikker og ha bedre kunnskap for eksempel om det tekniske utstyret man vil benytte for eksempel under salgspresentasjoner eller om man har møter via videooverføring.

Man har fordelen med at man under samme tak kan dra nytte av et mangfold av kompetanse innen forskjellige fagfelt slik at det kan være betraktelig enklere å søke svar på det man problemer man kan støte på ettersom man deler bygg eller område med mange forskjellige firmaer innen flere forskjellige arbeidsfelt.

Og det er en klar økonomisk fordel. For medlemskapet i kontorfelleskapet betaler man en fast sum i måneden som i de fleste tilfeller blir langt lavere om man skulle gå til innkjøp eller betale for tjenester og servicetilbudene som er knyttet til slike avtaler. Dette gir deg som bedriftsleder enklere kontroll over kostnader samtidig som dine ansatte nyter godt av fordelene som man er mange som deler utgiften av.

Den sosiale delen av et kontorfellesskap

Den sosiale biten av et kontorfellesskap burde kanskje også stått under fordeler ettersom det er en klar fordel for de aller fleste mindre firmaer å kunne omgås sosialt med andre. Det kan være at nye løsninger, forretningsideer eller forslag til forbedringer av den daglige driften kommer fra en helt annen enn en egen ansatt. Man deler på fasiliteter som kantine og treningsrom og da under vanlig sosial omgang er det ofte ansatte og ledere kommer frem til tanker som man ikke hadde vært innom om man hadde sittet på egen hånd. Denne sosiale delen er en stor grunn til at kontorfellesskap bare øker i popularitet.

Related Post

Status for norsk industri i 2020

Status for norsk industri i 2020

Historien til norsk industri går langt tilbake. Landets faktiske industrialisering begynte allerede på 1840-tallet, men Norge kunne bare kalle seg…