Gode resultater starter med god søvn

Gode resultater starter med god søvn

Søvn er en av de tingene som vi virkelig skal ta vare på i livene våre, for god søvn er noe av det aller viktigste når det kommer til både mental og fysisk helse – og kanskje særlig hvis man har ønsker eller ambisjoner som strekker seg forbi det som er gjennomsnittet. 

Når man for eksempel ser på sport og trening kan man se helt tydelig at søvnen er alfa og omega for de resultatene som man har mulighet for å oppnå. Søvn påvirker nemlig prestasjonen vår helt direkte og det er derfor viktig å virkelig prioritere søvn hvis man vil oppnå resultater innenfor den sporten man driver med. 

Velg en madrass som passer både behov og budsjett 

Det er mange forskjellige typer senger og madrasser på markedet og rammemadrasser er for eksempel veldig populære og kanskje særlig for de som er unge. Den første sengen mange kjøper seg når de flytter hjemmefra er en rammemadrass og det er en madrass som mange sover veldig godt på. Og hvis man driver med idrett er det viktig at man sørger for å kjøpe en seng som støtter de ambisjonene man har. 

Og det å sove godt og ikke minst ha gode søvnvaner påvirker både den mentale prestasjonen vår, de kognitive evnene våre og prestasjonen vår når det kommer til sport og fysisk aktivitet. Hvis man driver med idrett er det derfor viktig at man ser på hvordan man kan optimere søvnen sin både i forhold til vanlige treninger og livet generelt og spesielt i forhold til å forberede seg til en stor konkurranse.  

Related Post