La lyset sette stemningen

La lyset sette stemningen

Lyset starter det hele

Enten en tror på religion eller Big Bang, så startet det hele med et brak som ledet lys inn i verden. Uten lyset ville ikke liv vært i stand til å leve, og ingen av oss kunne fått den energien som kreves for å eksistere. Det er en skremmende tanke. Mørket har i det hele tatt en meget negativ effekt på oss mennesker. Det er ikke uten grunn at mørket har negative konnotasjoner i historien, det er simpelthen noe vi foretrekker å unngå. Det betyr derimot ikke at et hvilket som helst lys er godt nok. Et problem mange har er at de går for belysning som ikke tilfredsstiller den stemningen en er på utkikk etter. Kanskje spesielt dårlig er vi på baderomsbelysning.

Bad og belysning

Baderom og belysning burde være to begreper som går hånd i hånd, men gjør sjeldent det. For mange bad har enten for mye lys, eller simpelthen en mørk og ekkel atmosfære. Når en leter etter lys til bad, så er det viktig å være obs på et par ting. Bad og belysning skal gå i hånd i hånd først og fremst. Når du innreder ditt bad, så skal det være slik at badet byr på en atmosfære du kan sette pris på. Da må belysningen være i stand til å leve opp til dette.

Invester i godt lys

Det hele handler om å sette stemningen. En vet faktisk ikke hvor stor effekt godt lys har på et rom før en er i rommet. God baderomsbelysning betyr så mye mer enn at du har lys nok til å se det du leter etter. Det handler om å gi en varme og få deg til å føle deg velkommen på badet. Det er en vanskelig oppgave å imøtekomme, men med riktig baderomsbelysning, så bør ikke dette være noe stort problem.

En bedre hverdag

Som et resultat kan du kose deg med et bad du faktisk føler deg velkommen i. Det er ikke alltid at badet byr på den beste atmosfæren, men med god belysning så vil du kunne nyte en bedre opplevelse. Dette er tross alt det eneste rommet hvor du kan være 100% privat, og da gjelder det at du faktisk har en god opplevelse her. En bedre hverdag kan rett og slett være resultatet av en så liten investering, så her er det bare å kaste seg på. Denne verden ble tross alt grunnlagt på bakgrunn av lyset!

Related Post