Parykker

Parykker

Tidligere var det å kjøpe en parykk en dyr affære og utvalget var heller ikke til å skryte av, nå på grunn av nymoderne produksjonsmetoder har dette snudd fullstendig. Nå får man parykker av meget god kvalitet til en rimelig penge. Faktisk så har flere av online kostymebutikkene flere hundre forskjellige parykker tilgjengelig for deg å velge i mellom.

Handel i nettbutikker er også kun blitt enklere og enklere, når man har funnet frem til den perfekte parykken så legger man den i en virtuell handlekurv og trykker på at man vil betale i kassen. Som regel kan man velge mellom flere forskjellige betalingsløsninger og da velger man naturligvis den som passer deg best. Den mest populære er å enkelt og greit bruke sitt kredittkort men dersom man er usikker på å bruke kortet sitt online er det mange som tilbyr for eksempel Paypal. Paypal er svært populært å bruke som betalingsløsning i det Norske markedet. Etter at varene er betalt er det bare å vente noen få dager så dukker din nye parykk opp i posten hjemme hos deg.

Herreparykker

Parykkene til gutta er som regel av det lange slaget og de mest populære parykkene er to talls discoparykker eller forskjellige monster eller krigerparykker som viking eller pirathår. En parykk er det som virkelig kan gjøre det slik at kostymet ditt er det som skiller seg ut ifra mengden av kostymer og rette oppmerksomheten din vei. Gutta har mange forskjellige parykker å velge i så her er det bare å klikke seg inn og ta en kikk

Dameparykker

Jentene bruker helt klart parykker eller løshår mye mer enn gutter og faktisk er mange av parykkene som selges gjennom kostymebutikkene av en så god kvalitet at mange jenter kjøper de med tanke på å farge de til å passé sin egen hårfarge og bruke de til mer vanlig bruk eller som tillegg når de skal på fest.

Det er vanskelig å finne noen klar favoritt blant jentene, dels fordi utvalget er såpass stort og dels fordi det er mange forskjellige som er populære. Men klart lange parykker i forskjellige hårstiler som for eksempel fletter er blant bestselgerene. I likhet med for gutta er det mange jenter som kjøper parykk når man skal på temaparty og noen av de mest populære temafestene er 70, 80 og 90 talls tema og da trengs det ofte en fargerik hårsveis og istedet for å bruke mye penger og slite unødvendig på sitt ekte hår er det da en knallgod løsning som heller ikke er dyr å bruke en parykk som passer perfekt til kostymet du velger.

Parykker til barna

Også barna er husket på men det er endel større utvalg parykker som passer for jentene i forhold til gutta. For guttas del er det nesten bare når man skal være pirat som for eksempel Kaptein Sabeltann at det blir godkjent å kle på seg en parykk. Jentene er såklart helt motsatt, jentene ikler seg mer enn gjerne en prinsesseparykk eller andre parykker som gjør at de føler seg ekstra vakre eller skremmende i kostymet sitt.