Sexleketøy og kjønn

Sexleketøy og kjønn

Sex er noe vakkert og naturlig. Det er ikke noe skummelt og farlig med sex eller å utforske sin egen kropp og hva man liker seksuelt. Heller det motsatte. Det er viktig å vite hva man liker og ikke liker seksuelt slik at man kan sette en stopper for det ukomfortable og heller nyte sex med sin partner og med den man ønsker å nyte dette med.

Utforskning av sin egen kropp kan ofte være lettere når man har et leketøy. Det kan være mindre sjenerende og det kan være mindre stressende. Sexleketøy finnes for menn og kvinner: klikk her. Leketøy for menn er nok mindre omtalt enn leketøy for kvinner, men dette er under forandring. Kvinners sexleketøy for mest omtale og får mest plass i butikkvinduer. Det finnes egne kjeder av kun sexleketøy slik at både menn og kvinner har lett tilgang til disse måtene å kose seg på.

De typiske leketøyene for menn er penisringer, analkuler, og penisvibratorer eller falske vaginaer. For kvinner er typiske sexleketøy dildo, vibrator og analkuler. Disse leketøyene virker noen ganger på samme måte og andre ganger forskjellig. Analkuler er de leketøyene som virker likt for begge kjønn. Her har man kuler på en snor eller på en stivere plastikkpinne som man kan bevege inn i analåpningen. Kulene kan deretter dras sakte ut og inn. Man har andre leketøy som ligner på analkuler som analplugger. Dette er en større eller mindre plugg man kan putte i analen for å utvide den eller for å skape en følelse av å være full. Menn har prostata som kan masseres ved anal massasje mens kvinner også kan få tilfredsstillelse av anal massasje.

Hvorfor kvinners leketøy får mer fokus i butikkene enn menn er et godt spørsmål. Argumenter for dette kan være at kvinner ofte kjøper mer ting generelt enn menn. Et annet synspunkt kan være at kvinners seksualitet er mer avansert enn menn. Mens menn nokså lett får orgasme, samt at det skjer på samme måte, kan kvinners orgasme komme på flere forskjellige måter. Det er mange flere områder som er erogene på kvinner enn på menn. Dette gjør at det kanskje er mer spennende å utforske kvinners områder. Det kan også sies at mange forretningsområder kontrolleres av menn og menns fokus ofte er på kvinner. Slikt sett er leketøy for kvinner muligens mer spennende for de stor styrer næringen enn menn. Det er nok mange kvinner og menn som generelt synes kvinner er mer interessante enn menn.