Trenger du mer oppbevaringsplass i skuffer og skap på badet?

Trenger du mer oppbevaringsplass i skuffer og skap på badet?

Det er mange familier som opplever at oppbevaringsplassen aldri strekker helt til, og det gjelder praktisk talt alle rom i boligen. Badet er intet unntak, og rommet kan få et kaotisk preg hvis ting flyter både på servanten, over høyskap og i alle andre tilgjengelige kriker og kroker.

Vurder en utvidelse av innredningen

Det er selvfølgelig ikke alltid mulig å sette inn flere skap på et bad, men i noen tilfeller kan det la seg gjøre. I forbindelse med oppussing kan det være særlig passende med en gjennomgang av hvilken innredning som egentlig er nødvendig.

Ledende leverandører som AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe, se nettsiden her, tilbyr et bredt utvalg løsninger for både kjøkken, bad og andre rom. Det er mange som henter inspirasjon fra kjøkkeninnredning når badet skal innredes, flere skuffer kan for eksempel være en praktisk løsning som gjør det enkelt å finne frem.

Det er mulig å komme langt med organisering og rydding

Hva kan gjøres hvis det ikke er rom for mer oppbevaringsplass på badet, og det fortsatt oppleves som at plassen ikke strekker til? Det kan ofte være mulig å komme langt med en skikkelig opprydding:

  • Rydd ut alt som tar opp plass i skuffer og skap. Du vil sannsynligvis oppdage mye som kan fjernes. Det kan være kosmetikk som er gått ut på dato, håndklær som ingen bruker, eller den gamle hårtørkeren som ikke fungerer lenger.
  • Organiser plassen med bokser og kurver. Det gjør det enklere å finne frem, samtidig som du får plass til flere ting.
  • Vurder å flytte ting til andre steder i boligen. Det er kanskje ikke nødvendig med en hel måneds forbruk av toalettpapir på badet, det kan heller plasseres i kjelleren eller på loftet.

Det aller viktigste er å ikke gi opp. Uansett hvor uoversiktlig rommet er i dag, så er det mulig å skape et ryddig bad.

Related Post